Radio Bambi

Nemanja Tošić diskvalifikovan! (Video)

Nakon što je izvređao Doroteu Jovanović, Nemanja Tošić je nastavio da pravi probleme u alkoholisanom stanju. Fizički je nasrnuo na Branislava Radonića Brendona, a nakon toga je otišao na kapiju. Nemanja je rano jutros izveden iz ‘Bele kuće’, a Veliki šef je danas poslao pismo ‘Zadrugarima’ i obavestio ih da je Tošić zbog svog postupka diksvalifikovan.

-“Zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja Nemanja bude diskvalifikovan”, – pročitao je ovonedeljni vođa Bora Santana.

-“Hvala produkciji što je reagovala korektno i pošteno. Hvala inspektoru i ljudima na ‘VMA’, ja sam dobro, malo me boli vrat”, – prokomentarisao je Brendon.

Detaljnije o tome pogledajte u prvom, drugom i trećem video snimku ispod teksta.

Aleksandra Subotić i Lepi Mića su se zatim žestoko posvađali oko Nemanje, a kako je to izgledalo možete videti u četvrtom i petom video snimku ispod teksta.

Rebeka Popović burno je reagovala i osudila Tošićev postupak, zbog čega se iznervirao Miki Đuričić. On smatra da je Rebeka tako reagovala samo zato što ne voli Nemanju, a ne zato što je zgrožena njegovim postupkom. Njihovu raspravu pogledajte u šestom i sedmom video snimku ispod teksta.

Luna Đogani je plakala zbog Nemanje i njegova diskvalifikacija joj je jako teško pala. Ona i Savo Perović smatraju da je Nemanja došao do ‘tačke pucanja’, da nije hteo preskočiti ogradu kako bi izbegao platiti kaznu, ali je zato rešio da udari nekoga kako bi bio izbačen. Njihov razgovor možete videti u osmom video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!