Radio Bambi

Nju gledam očima, tebe srcem! (Video)

Spot za novu pesmu grupe Đogani je jedna odlična kratka filmska priča. Premijerno je predstavljena pesma “Zabranjena ljubav”. Muziku i tekst potpisuje Dražen Damjanović, a aranžman Aleksandar Kobac. Za spot je bio zadužen Haris Dubica, dok je scenario osmislio Đole Đogani.

Njegova supruga Vesna još jednom je pokazala svoje odlične vokalne sposobnosti u ovoj veoma emotivnoj baladi.

-“U vreme kad je hrabrost ludost, kada se razmišlja kako pobediti koronu, mi dižemo glas – Glas za ljubav! Ova godina je drugačija zbog epidemije korona virusa koja je svet uzdrmala iz temelja, ali nije pobedila ljubav. Ljubav je imuna na viruse. Virusi kristališu ljubav. Čine je jačom i većom. A ljubav i nije ljubav ako se ne okvasi suzama, ako se ne začini tugom koja je najiskrenije osećanje. Tuga joj daje na težini. Ko će znati šta je sreća i srećan kraj ako tugu nije čvrsto uzeo za ruku i krenuo drumovima života da nađe to zrno sreće!? Bila ta ljubav zabranjena, blagoslovena, uzvraćena ili ne, ona ne umire. Niko ljubav nikada nije odneo tamo negde. Duše nastavljaju da se vole, a živi nastavljaju da se sećaju. Ljudi, volite se! To vam niko ne može uzeti. Volite telom, dušom, u mislima. Kako god, samo volite. Srce je najbolja saksija za ljubav. Nema te suše i oluje koje će pokvariti ono što se krvlju zaliva. Neka vaša srca samo pumpaju ljubav, tako ćete biti sigurni da ste zapravo živi. Bićete bolji ljudi. Volimo vas”, – poručili su svojoj publici Vesna i Đole.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!