Radio Bambi

Novi deo ‘Porta’ vredan 36 miliona evra!

Treće krilo mega luksuznog hotela “Regent Porto Montenegro u Tivtu, pod nazivom “Baia”, otvoren je zvanično sinoć glamuroznom zabavom na bazenu jednog od najbolje ocenjenih hotela u Evropi. Vrednost investicije je 36 miliona evra.

-“Arhitektonski zaokružujemo projekat hotela i gostima nudimo diversifikovani izbor soba, rezidencija i elitnih penthouse-va, te ovo otvorenje smatramo najboljim poklonom za petogodišnjicu uspešnog rada hotela. Proverenu verziju nenametljivog luksuza potpisuje tandem međunarodnog arhitektonskog biroa ‘WATG’ i Tina Zervudachija, proslavljenog dizajnera enterijera iz eminentne kompanije ‘Mlinaric, Henry & Zervudachi’ koji i kroz naša dva postojeća krila stoji iza već prepoznatljivog nautičkog dizajna. Pogled iz većine smeštajnih jedinica pruža se na more, obronke bokokotorskog zaliva i infinity bazen hotela, koji je 2018.godine proglašen za jedan od 30 najboljih hotelskih bazena sveta. Usluga po meri gosta, te bogata ponuda u svim restoranima i Spa centru nastavlja da pored izuzetnog komfora bude glavna odlika boravka u hotelu”, – rekao je Kai Dieckman, generalni menadžer hotela.

Celokupna investicija hotelske ekstenzije “Baia” iznosi 36 miliona evra.

-“Oduševljeni smo što zaokružujemo projekat hotela koji se poklapa za petom godišnjicom rada – sa velikim zadovoljstvom želimo dobrodošlicu novim gostima hotela koji će imati priliku da uživaju u celokupnom iskustvu i intenzivnom kalendaru lifestyle događaja”, -izjavio je ovom prilikom David Margason, direktor “Porto Montenegra”.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!