Radio Bambi

Ona danas slavi 50. rođendan!

Popularna američka glumica Dženifer Aniston (Jennifer Joanna Aniston) proslavlja danas svoj 50. rođendan. Zabavu za svoje prijatelje i poslovne saradnike upriličila je proteklog vikenda. Proslava je održana u jednom prestižnom hotelu u Los Anđelesu u subotu.

Pored mnogobrojnih VIP faca, američke tabloide je najviše privuklo prisustvo jednog od njenih ‘bivših voljenih’.

Blicevi su posebno počeli sevati kada je na zabavu stigao Bred Pit (Brad Pitt /55/).

Dženifer i Bred su započeli vezu 1998. godine, a venčali su se 2000. godine. Bili su bez sumnje jedan od najpopularnijih holivudskih parova sve do razvoda 2005. godine. Iako to nikada nije zvanično potvrđeno, u Holivudu se ‘šuškalo’ da je jedini razlog njihovog razvoda bio taj što lepa Dženi nije želela decu.

Anistonova se prvi put pojavila u medijima krajem 80-ih godina, i to u jednoj radijskoj emisiji. Svoju prvu ulogu ostvarila je na televiziji 1990. godine u TV seriji “Molloy”. Proslavila se ulogom Rejčel Grin, u planetarno popularnoj seriji “Prijatelji”, nakon čega je njena glumačka karijera krenula uzlaznom putanjom. Za poslednje dve sezone “Prijatelja”, Anistonova je dobijala platu od milion dolara po epizodi. Prema “Ginisovoj knjizi rekorda” iz 2005. godine, Dženifer Aniston je dobila titulu najplaćenije TV-glumice svih vremena, koju je podelila sa koleginicama iz “Prijatelja” – Kortni Koks Arket i Lisom Kudrou.

Anistonova je prva osoba koja se pojavila u “Šou Elen Dedženeres” i pokloni koje je donela domaćici šoua, Elen Dedženeres, nalaze se na svakom snimanju.

Dženifer Aniston važi za jednu od najbolje odevenih dama u Holivudu, a mnogi novinari tvrde da je ona od svih glumica ‘privatno najprirodnija’.

Anistonova se od 2007. godine, pa do danas, redovno nalazi među 20 najbogatijih glumica sveta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!