Radio Bambi

Progutao knedlu, pa progovorio o Luni! (Video)

Đole i Vesna Đogani su sinoć u emisiji ‘Ami G Show’ objasnili konačno ko je kome rodbina, a ko nije, kada se radi o Gagiju, Bakiju, Saniju i njima, što možete videti u prvom video prilogu ispod teksta. Đole se prisetio davne 1980. godine kada je bio učesnik ‘Svetoskog plesnog prvenstva’ i najavio jedan svoj dokumentarac sastavljen od raznih video snimaka iz osamdesetih i devedesetih godina. To možete pogledati u drugom video snimku ispod teksta.

U trećem video snimku ispod teksta možete pogledati priču o tome kako su se smuvali Đole i Vesna.

U emisiju Ognjena Amidžića uključio se i gledalac koji je od Đoleta i Vesne želeo da čuje da li su podržavali Lunu Đogani, ćerku Đoletovog brata Gagija i bivšu ‘Zadrugarku’, koja je u najgledanijem rijaliti programu Zadruga bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Nakon što su uzdahnuli, a potom se nekoliko sekundi gledali i dogovarali se ko će da počne sa izlaganjem, Đole je progutao knedlu i odgovorio. To pogledajte u četvrtom video snimku ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!