Radio Bambi

Rekorderi po učešću i zaradi u rijalitiju!

Po vremenu koje su proveli u rijaliti programima, a i po novcu koji su u istom zaradili, oni su rekorderi. Kroz ove formate prošlo je nekoliko učesnika koji su imali znatno veće honorare nego što su njihovi, ali zbog vremesnkog perioda koji su proveli ‘zatvoreni pred kamerama’ ovih četvoro rijaliti igrača su zaradili najviše. Jedni su otplatili ogromne dugove koje su imali, ali i zaradili nešto novca, drugi su kupili nekretnine, automobile, treći uložili novac u više ugostiteljksih objekata i turizam i tako postali partneri ili akcionari, a neki su zarađeni novac prokockali i to bukvalno.

Miki Đuričić je neko ko je zaradio ubedljivo najviše novca od rijalitija, ali je sav taj novac spiskao, a da njime ništa sebi nije obezbedio. Rijaliti karijeru počeo je još 2006. godine u kući “Velikog brata”, gde je izdržao svega 15 dana. Kada su mu zapretili kaznom zbog kršenja ugovora Miki se vratio i na kraju je priznao ‘da se nije pokajao jer je zaradio dobru lovu’. 2007. godine je ponovo učestvovao u rijalitiju “Veliki brat” i u kući je ostao više od dva meseca. Samovoljno je napustio jer je produkcija dovela Mikijevog oca Mirka, sa kim je tada bio u jako lošim odnosima. 2009. godine je pobedio u “Velikom bratu” i osvojio 50.000 evra. Ostali su upamćeni njegovi sukobi na ivici fizičkog obračuna sa Draganom Marinkovićem Macom. Sav zarađeni novac od honorara i glavne nagrade (blizu 100.000 evra) Miki je prokockao.

2013. godine se prvi put našao na “Farmi”, ali nije dugo izdržao. Jelena Golubović ga je toliko isterala iz takta da ju je gađao ciglom koja je, srećom, pala daleko od nje. Vikao je da želi da ode sa imanja jer je rizičan za druge i mogao bi da ih povredi. Jedno jutro je pevaču Marku Vanili brojao zalogaje za doručkom zbog čega ga je on nazvao svinjom. Miki se uvredio i udario ga pesnicom u glavu. Drugi farmeri su sprečili da dođe do većeg okršaja, a Miki je diskvalifikovan.

2015. godine je učestvovao u rijalitiju “Maldivi” gde je fizički nasrnuo na pevača Ivana Gavrilovića, zbog čega je izbačen i potpisao je ‘Sporazum o priznanju krivice’ koji je glasio da neće morati da provede šest meseci u zatvoru ukoliko ne učini novo krivično delo u roku od dve godine. Krajem godine je ušao u rijaliti “Parovi” gde se zaljubio u Anđelu Lakićević. Njihov odnos bio je nepredvidiv jer su u jednom trenutku bili dobri prijatelji, a u drugom neprijatelji. Drugi učesnici su Mikiju skrenuli pažnju da ga Anđela samo koristi, što se kasnije ispostavilo kao tačno. Miki je pričao da je hteo da je ženi, a da je kraj njihove romanse došao kada je zatekao sa dva muškarca u krevetu. Sav novac koji je zaradio od nedeljnih honorara je ponovo spiskao.

Primamljivu ponudu od 700 evra nedeljno nije želeo da odbije, pa smo ga gledali u prve dve sezone “Zadruge”, dok je ovu preskočio zbog kućnog pritvora, jer je pred kamerama pretukao bivše devojke Nadeždu Biljić i Suzanu Perović. Posle svakog rijalitija govorio je da se više nikad neće takmičiti, ali je svoju reč stalno gazio. -“Ulazim u ‘Zadrugu 4’. To će biti moje poslednje učešće u rijalitiju, posle idem u penziju i posvećujem se budućoj supruzi i ćerki, koja nam stiže u avgustu”, – ponovo je najavio Miki kraj svoje bogate rijaliti karijere. Inače, jedino novac zarađen u “Zadruzi” nije tek tako spiskao. Renovirao je porodični dom u Kupinovu, sredio vikendicu i mali splav na Savi, uložio u farmu na imanju, vratio sve dugove i kako kaže “ostalo mi je dovoljno novca da troškarim pomalo do četvrte sezone Zadruge”.

Miljana Kulić je u poslednjih 5 godina samo šest meseci bila “na slobodi”. Može slobodno da kaže da je neko ko ima pravu rijaliti karijeru od koje odlično zarađuje. Porodičnu kuću je potpuno renovirala, kupila je vikendicu i voćnjak na jednom seoskom imanju na kome je zaposlila i nekoliko radnika, platila je školovanje sestrama (i plaća im svake godine letovanje i zimovanje), određene estetske intervencije sebi i majci Mariji, rehabilitaciju u privatnoj klinici ocu Siniši, kupila stan i tri automobila, sve to od novca zarađenog u rijalitiju. Istina, dobar deo tog novca je uzela unapred, pa je zbog diskvalifikovanja usled agresivnog ponašanja morala biti u rijalitiju kako bi ‘odradila što je uzela’. Zbog toga će ući i u ‘Zadrugu 4’. Miljana je pred kamerama zatrudnela sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem, pa se preselila u prvu “Zadrugu”. Učestvovala je i u drugoj i u trećoj, trenutno aktuelnoj sezoni rijalitija i to sa sinom Željkom i majkom Marijom.

Sve je počelo pre pre pet godina kada je ušla u “Maldive”, zatim u “Parove” i “Zadrugu”, tako da skoro nije ni izlazila iz rijalitija. Njen nedeljni honorar u drugim rijaliti programima je bio 800 evra, dok je u ‘Zadruzi’ dobila duplo više.

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, nekada pevač patriotskih i rodoljubivih pesama, u svet rijalitija je ušao pre sedam godina, a pored honorara, glavni uslov je bio da se od novinara i javnosti zaštite njegova supruga Snežana i ćerka Sara. Pojavio se kao učesnik Farme te godine, ali i u narednim sezonama nekada popularnog rijalitija 2015. i 2016. godine. Mnogi ga zovu ‘igrač produkcije’ a poznat je po britkom jeziku i ‘sočnom rečniku’. Učesnik je prve i druge, ali i aktuelne treće sezone ‘Zadruge’. Pretpostavlja se da će se pojaviti i u narednoj sezoni koja počinje u septembru. U proteklih sedam godina on je ukupno u rijalitiju proveo tri godine i osam meseci. Nedeljni honorar na Farmi prvo mu je bio 300, pa 400 evra, dok se na njegov račun učešćem u prethodnim i ovoj ‘Zadruzi’ nedeljno slivalo, odnosno sliva 800 evra. Tu su i premije (od 100 -1.000 evra) koje dobija od produkcije ukoliko bude ‘krivac’ za pokretanje određenih stvari koje podižu rejting. Pravilo ovakvih premija važi za sve učesnike koji su inicijatori ili akteri takvih dešavanja. Mićina supruga Snežana brine o domaćinstvu i finansijama. Njegova ćerka Sara je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, te doktorske studije u Holandiji. Trenutno radi u kompaniji “Google”, a u slobodno vreme nadgleda poslove koje ima porodica Pržulj. 

Pevačica Zorica Marković postala je rijaliti igrač pre 12 godina u “VIP Velikom bratu”. Zanat je iskalila na “Farmi 4”, ali i u još tri naredne sezone, a zatim je prešla u “Zadrugu”, gde se takmičila u svakoj sezoni. Pred rijaliti kamerama je provela pune tri godine, a od 6. septembra ćemo je najverovatnije ponovo gledati u “Zadruzi 4”. Mediji su pisali da je produkcija ‘pokrila’ njene ogromne dugove, a da ona taj dug odrađuje učešćem u rijalitiju, što je pevačica oštro demantovala. 500 evra dobija kao nedeljni honorar, ali tu su i premije s obzirom da je ona ‘glavni pokretač tračeva koji izazivaju ozbiljne svađe, koje dižu rejting. Kao i za Lepog Miću i za nju govore da je ‘igrač produkcije’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!