Radio Bambi

Saopštenje Granda povodom lažnih informacija!

Proteklih dana pojedini tabloidi i portali preneli su informacije da od narednog meseca na čelu “Granda” više neće biti Saša Popović. Takođe su pisali i da će doći do velikih promena u “Zvezdama Granda”, te da Popović više neće biti deo tog projekta koji je sam stvorio. “Grand” je oštro demantovao sve te navode i uputio saopštenje za javnst koje vam u nastavku prenosimo.

-“Oštro demantujemo navode kako Saša Popović od 1. jula neće biti na funkciji direktora ‘Grand produkcije’, te da se neće naći u glavnokomandujućoj ulozi kada je reč o ‘Zvezdama Granda’. Reč je o neistinitim informacijama i namenski zlonamernom tekstu, koji ima cilj da unese nemir među kandidate koji će od jeseni nastaviti učešće u najpopularnijem i najgledanijem takmičenju u zemlji i regionu. Shodno tome, naglašavamo da će direktor Saša Popović biti na čelu ‘Grand produkcije’, kao i ‘Zvezda Granda’, do kraja života! Podsećanja radi, zbog pandemije korona virusa i dvomesečnog vanrednog stanja u Srbiji, finale emisije ”Zvezde Granda” pomereno je za jun mesec 2021. godine, a direktor produkcije Saša Popović, pružio je još jednu šansu mladim talentima, da budu deo ovogodišnje, produžene sezone, putem online audicija, koje su završene 20. juna”, – piše u “Grandovom” saopštenju.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!