Radio Bambi

Sedmodnevnom dijetom očistite organizam!

Ovo piće je izuzetno korisno kada je u pitanju gubitak težine na prirodan način. Uz ovaj sjajni napitak koji treba da ubacite u vašu sedmodnevnu ishranu, važno je i da obratite pažnju na ono što jedete. Treba da više unosite zdravu hranu u organizam (voće, povrće, žitarice) i da izbegavate šećer.

Uklanjanje šećera iz vaše ishrane smanjuje apetit i nivo insulina, vi ćete gubiti na težini, a da uopšte ne osećate glad.

Posebno su korisni kupus, paradajz, karfiol, brokoli, spanać, blitva, krastavac i zelena salata. Uz ovo povrće, od mesa se preporučuje piletina /150 g/ (2x) – utorak, četvrtak i riba /250 g/ (2x nedeljno) – sreda i subota. Ponedeljak, petak i nedelja su obeleženi kao ‘voćni dani’, bez mesa.

Započinjanje dana ovim napitkom je efikasan način da se rešite viška kilograma i očistite organizam. Potrebno vam je za pripremu – 1 krastavac, 3 koluta ananasa, čaša lišća peršuna i štap celera.

Priprema i upotreba!

Temeljno operite sve sastojke. Isecite krastavac na kriške, a peršun na sitne komade. Sve stavite u blender i sameljite dok se masa ne sjedini. Preporučuje se da sok pijete odmah ujutro, na prazan stomak. Nemojte da dodajete šećer ili bilo koji veštački zaslađivač. Važno je da ga pijete svežeg, tako da ne izgubi svoja svojstva (ne kasnije od petnaest minuta nakon pripreme). Ovaj zeleni sok je pun hranljivim sastojcima koji deluju sinergijski u cilju zdravog mršavljenja. Koristite ga sedam dana uzastopno i obavezno imajte na umu da se ne preporučuje produženo korišćenje. Obratite pažnju na reakciju vašeg tela, a ako se pojave bilo kakve neprijatne reakcije, odmah prestanite da ga konzumirate. Takođe u ovih sedam dana unosite u organizam minimalno 1,5 l vode dnevno.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!