Radio Bambi

Sve ti prosto, što sam svojim zvala! (Video)

Ova mlada dama regionalnu popularnost je stekla kroz takmičenje ‘Zvezde Granda, ali i objavljivanjem obrada nekih pesama (popularnih covera). Kako što smo već pisali, ona je pre nekoliko godina ostvarila zapažen rezultat u pomenutom takmičenju, ali je donela pomalo čudnu odluku – da odustane od ‘Granda’.

Emina Tufo je kao razlog za ovakvu odluku navela to što nije želela da bude ugovorno vezana za produkciju. 2016. godine počinje da objavljuje i svoje pesme. Izdala je nekoliko singlova, izdvojile su se numere ‘Zadnji zagrljaj’ i ‘Boli ljubav’.

Ova lepa pevačica, rodom iz sela Suhodol, između Donjeg Vakufa i Travnika (FBiH), proteklog vikenda je predstavila svojoj publici još jednu novu pesmu.

-“Dragi moji, ovo je moja nova pesma ‘Roman’. Nadam se da će vam se svideti i da ćete uživati svaku minutu u ovoj priči koju smo svim srcem pripremili za vas. Čekam vaše komentare i vaše utiske”, – poručila je Emina pratiocima na društvenim mrežama.

Eminin novi spot pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!