Radio Bambi

Zerina i Nemanja opet preterali sa pićem! (Video)

Posle još jedne žurke u ‘Zadruzi’, kao i obično, pojedini ‘Zadrugari’ su popili više nego što mogu podneti alkohola. Jedna od njih je protekle noći bila i Zerina Hećo, devojka Baneta Čolaka. Iako je majka u video pozivu savetovala da ne pije, zbog sebe, zbog svoje ćerkice, da se ne blamira, ona je nije poslušala.

Nakon što je noćas unela novu dozu alkohola, počela je da histeriše, a sve zbog ljubomore. Naime, ona smatra da je njen dečko neprimereno posmatrao Jelenu Krunić dok je igrala na šanku, zbog čega je dobila nervni slom. O tome detaljnije u prvom i drugom video prilogu.

Nemanja Tošić očigledno ima problem sa alkoholom. Čim popije koju čašicu više postane agresivan i ulazi u sukobe i to uglavnom sa devojkama. Na njegovoj meti protekle noći je bila Dorotea Jovanović. U trećem i četvrtom video prilogu možete videti njihovu raspravu koja je počela kada je Nemanja rekao da misli da su Maja Marinković i Ramona Beganović bolje osobe od Dorotee.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!