Radio Bambi

Vošinih istorijskih 90 minuta!

Vojvodina je ove sezone pokazala (ubedljivo) najviše od svih srspkih predstavnika u evropskim kvalifikacijama. Četa Marka Nikolića ne zna za poraz, a skalp protiv moćne i bogate Burse samo je dokaz da se vrlo kvalitetan fudbal igra u Novom Sadu.Kao zasluženu krunu svega, ekipa sa „Karađorđa” želi da načini još jedan korak, i to istorijski, i da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope.

Poslednja prepreka Vojvodini na zacrtanom putu jeste ekipe koja dolazi iz fudbalski neatraktivne Moldavije, ali ekipa koja je na organizacionom, materijalnom i igračkom planu na zavidnom nivou.

Šerif je „večiti” prvak svoje zemlje, ali i ekipa koja već ima iskustvo igranja u Ligi Evrope. To, uz za nijansu povoljniji rezultat iz prvog meča, predstavlja njihovu prednost. Vojvodinina prednost se ogleda u većem igračkom potencijalu, ali i u ogromnoj želji za dokazivanjem njenih igrača.

Trener „lala” Marko Nikolić zna formulu uspeha u ovom duelu.

-„Volja, želja, zajedništvo. To su bili naši aduti na ovom evropskom putu i zato smo do ove poslednje stepenice ostali nepobeđeni. Ni večeras naša sudbina ne zavisi od nadahnuća jednog igrača, već od kolektiva pre svega. Takav pristup, kao uslov svih uslova, inspirisaće igrače u našj ekipi da izrastu u junake”, – istakao je Nikolić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!