Radio Bambi

01.09. Trka kroz Bijeljinu!

Povodom Dana grada Bijeljina, šesta „Trka kroz Bijeljinu“, biće održana u nedelju, 01. septembra, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare predstavnik atletskog kluba „Akademac“ iz Bijeljine Branislav Lazić. Početak glavne seniorske trke je planiran za 10:30 časova ispred etno-sela „Stanišići” gdje je planiran i završetak trke. Takmičari će iz etno-sela trčati prema Djelovima i Novom Selu, pravcem do manastira Sv. Petke, gde će napraviti krug i ponovo se istim putem vratiti do cilja.

Ukupna dužina staze iznosi 16 kilometara. Osim seniorske biće održana i pionirska trka, u dužini od 1000 metara, koja obuhvata takmičare od 8 do 15 godina. Do sada je prijavljeno preko sto učesnika, a najviše prijavljenih je iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Svi zaiteresovani mogu da se prijave putem imejl adrese: trkakrozbijeljinu@gmail.com, do subote, 30. avgusta.

Takmičari će na dan trke dobiti startni paket, koji pored osveženja i majice sa logom trke, sadrži diplomu i medalju za učešće u ovoj sportskoj manifestaciji.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!