Radio Bambi

Bošnjak pronašao nestalog dečaka u Minhenu!

Proteklog vikenda, tačnije u subotu popodne, žena inicijala D.D. (37) iz minhenskog kvarta Obersendling, panično je pozvala policiju kada je primetila da joj nema sina. Dok je na svom imanju skupljala lišće sa trogodišnjim sinom Maxijem, samo trenutak nepažnje bio je dovoljan, da se dečak izgubi.

-“Skupljali smo lišće. U jednom trenutku moj sin se zanimao oko male lopatice, a ja sam skupljala lišće u vreću. Dok sam se okrenula Maxi je odjednom nestao bez traga”, – rekla je majka dečaka, koja je odmah pozvala policiju i krenula u potragu za sinom.

Maxi je pronađen svega stotinjak metara od svog doma, a pronašao ga je Haris Softić, radnik poštanske kompanije ‘DHL’.

-“Uplakanog dečaka sam prepoznao jer često isporučujem pakete u njegovom kraju”, – rekao je Softić.

Maxi nije znao reći tačnu adresu gde stanuje. Srećom, znao je reći svoje ime i prezime. Softić je umirio dečaka i zatim obavestio policiju. Kako je majka već prijavila nestanak deteta, u službi za hitne slučajeve su odmah pronašli adresu. Samo pola sata nakon nestanka, zahvaljujući Softiću, dečak je vraćen u svoj dom i u naručje zabrinute majke.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!