Radio Bambi

Japanci i Slovaci oduševljeni Trebinjem!

Prezentacija turističke ponude Trebinja u okviru manifestacije “New Castle of the World Day” ili “Dan gradova koji u svom nazivu imaju odrednicu novo utvrđenje”, koja je održana proteklog vikenda u Herceg Novom, rezultirala je dodatnim interesovanjem privrednih delegacija iz Japana i Slovačke za ovaj grad Srpske. Predstavnicima ovih delegacija je predočeno aktuelno stanje u oblasti turizma u Trebinju, te prezentovana mogućnost, potencijali i resursi za dodatni razvoj ove privredne grane uz njihovo eventualno učešće kroz idejne razvojne projekte.

Takođe, Turistička organizacija Trebinja je ugostila pomenute delegacije i organizovala im je prigodni turistički obilazak uz pratnju licenciranog turističkog vodiča kako bi im dodatno predstavili deo bogate turističke ponude Trebinja.

Između ostalih mesta, gosti su posetili i jedinstven kutak u Trebinju – ‘Hercegovačku kuću’.

Ovde sve posetioce očekuje više od 400 domaćih proizvoda, poput meda, sira, džema, likera, sokova, lekovitog bilja, vina, suvomesnatih proizvoda.

U ‘Hercegovačkoj kući’ izloženi su samo domaći proizvodi, koji su zdravstveno ispitani, a o tome detaljnije pročitajte >>> OVDE!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!