Radio Bambi

Niko ne zna šta smrdi u Bijeljini! (Video)

Već nekoliko dana građani Bijeljine negoduju zbog neprijatnog mirisa koji se širi gradom. U gradskoj upravi još ne znaju šta je uzrok, ali pretpostavljaju da su u pitanju poljoprivredni radovi na parcelama Poljoprivrednog dobra (PD) ‘Semberija’. Iz tog preduzeća demantuju navode gradske uprave i pozivaju nadležne institucije da provere tačnost ovih informacija.

Stanovnici Bijeljine kažu da se smrad širi gradom već nekoliko dana, kao i da do sada nije bilo ovakvih problema, a nadaju se da to neće potrajati.

Komunalna policija grada Bijeljina saopštila je da pretpostavljaju da se radi o stajskom đubretu koji se iznosi na njive, i da to rade u PD ‘Semberija’. Međutim iz PD-a kažu da oni nisu ništa novo radili što nije rađeno prethodnih godina, i da jama za prikupljanje otpadne vode, za koju se sumnja da je uzrok, nije problem.

Iz gradske uprave uveravaju da su se slične stvari dešavale i ranije, ali da nikada nisu bile takve atmosferske prilike. Uveravaju i da uzrok neprijatnih mirisa nije kanal Dašnica, ni kanalizacija, čija izgradnja je u toku.

O svemu ovome detaljnije pogledajte u video snimku ispod teksta – prilog ‘RTRS-a’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!