Radio Bambi

Olujni vetar u Inđiji, dve osobe poginule!

Na autoputu Beograd – Novi Sad, u zoni radova kod Inđije, zbog jakog nevremena dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj su dve osobe izgubile život. Do sudara kamiona i automobila došlo je u smeru ka Beogradu.

Kako saznajemo, smrtno su stradale dve osobe (muškarac i žena) u putničkom automobilu austrijskih registarskih oznaka, dok su njihove unuke bliznakinje od deset godina zadobile teške telesne povrede. One su smeštene na intenzivnu negu dečje bolnice u Novom Sadu. Dvogodišnja devojčica zadobila je lake telesne povrede, ali je zadržana u bolnici preventivno.

Do nesreće je došlo prilikom uključivanja u saobraćaj iz zaustavne trake u zoni radova, kod petlje Inđija, kada je na automobil naleteo kamion.

Jak vetar pogodio je danas područje Inđije i napravio potpuni haos i kolaps. Jutros je RHMZ izdao upozorenje da će danas u Banatu duvati olujna košava povremeno sa udarima od preko 24 metra u sekundi.

Na snimcima koji se ‘šeruju’ preko društvenih mreža vidi se razorna moć i sva jačina ovog vetra. Jako nevreme praćeno olujnim vetrom, zahvatilo je celu inđijsku opštinu. Vetar je nosio sve pred sobom, a na više lokacija je prijavljena materijalna šteta.

Pogledajte dva video snimka.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!