Radio Bambi

Ozvaničen dogovor Dodika i Mićića! (Video)

Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će predsednik nove stranke SDSS (Stranka demokratske srpske Semberija) Mićo Mićić biti zajednički kandidat te dve stranke za gradonačelnika Bijeljine. Mićić je bio dugogodišnji ‘SDS-ovac’, ali je nakon isključenja iz te stranke, odlučio da formira novu.

Nakon štu mu je Mirko Šarović dao ‘crveni karton’, zbog dobrih odnosa Mićića sa Miloradom Dodikom, bivši visoki funkcioner SDS-a registrovao je novu političku partiju i za sobom povukao najveći broj članova Gradskog odbora SDS-a Bijeljina. Osnovni sud u Bijeljini doneo je 18. marta Rešenje kojim se u Registar političkih organizacija upisuje nova politička organizacija pod nazivom “Stranka demokratske Srpske Semberija – Mićo Mićić”. Sedište političke organizacije je u Bijeljini, u ulici Atinska broj 2, u prostorijama JIP “Semberija i Majevica”, nekadašnji prostor “SIM Radija”.

-“Odlučili smo da zajednički nastupimo na lokalnim izborima koja podrazumeva modifikaciju u strukturi vlasti u Bijeljini. Mićić će biti naš zajednički kandidat sa mandatom od dve godine, a nakon toga će za tu funkciju na izborima biti kandidat koga odredi SNSD”, – rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci nakon sastanka rukovodstva SNSD-a i SDSS-a.

Predsednik SDSS-a Mićo Mićić istakao je da je zadovoljan što su dve stranke potpisale sporazum od kojeg najveću korist treba da imaju građani Bijeljine.

-“Siguran sam da možemo zajedničkim snagama realizovati projekte o kojima smo razgovarali i napraviti bolji ambijent u Bijeljini. Bez kompletnog jedinstva i podrške republičke vlasti nemoguće je realizovati te projekte”, – naglasio je Mićić.

Izjave nakon današnjeg sastanka pogledajte u video prilog ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!