Radio Bambi

Potraga za devojkom zbog ubistva!

U mestu Buna kod Mostara, u ‘Vili Ivanković’, jutros je pronađeno beživotno telo vlasnika pomenute vile, Nina Ivankovića (55). Uz telo ubijenog policija je pronašla pištolj, pa se odmah posumnjalo na samoubistvo. Ipak, kada je završen uviđaj i nakon što su prikupljene određene informacije, policija je saopštila da je Ivanković ubijen.

-“Možemo samo da vam potvrdimo da se radi o nasilnoj smrti. U interesu istrage više informacija nismo u mogućnosti da vam saopštimo”, – rekli su nam iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (MUP HNK).

Nezvanično, policija traga za devojkom za koju postoji osnovana sumnja da je izvršila ubistvo, ili je umešana u ovaj slučaj. Navodno, radi se o Suniti Hindić-Bošnjaković (21).

Prema pisanju federalnih medija, na terenu su sve raspoložive policijske snage, koje pretražuju uže područje mesta ubistva, ali i Mostar i okolinu. Obaveštene su i policijske snage drugih kantona, posebno Kantona Sarajevo.

Hindić-Bošnjaković je poznata policiji po nasilničkom ponašanju. Ona je u maju prvo verbalno, a potom i fizički, napala državljanina Hrvatske A. P. Nakon što su joj policajci tada uručili prekršajni nalog, uputila im je niz strašnih uvreda. U policijskoj evidenciji zabeleženo je da je pre toga pretukla i jednu devojku iz Ljubuškog.

Sunita se svojevremeno bavila modelingom, oprobala se i kao pevačica, a kako je sama priznala u izjavi za jedan sarajevski tabloid, nudili su joj i više od 1.000 evra da se fotografiše gola, a još više novca za ulogu porno filmu.

-“Tako nešto mi ne treba. Ne zbog toga što ne bih imala šta pokazati već iz razloga što na takav način ne želim graditi svoju kaijeru”, – rekla je tada Sunita Hindić Bošnjaković.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!