Radio Bambi

Zapalio se muškarac u zgradi Opštine Kalesija!

Muškarac inicijala O.I. rođen 1956 g., pokušao je danas izvršiti samoubistvo spaljivanjem, u zgradi opštine Kalesija (FBiH), potvrđeno je novinarima u ‘Operativnom centru’ Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK). Do incidenta je došlo oko 12:25h, kada se pomenuta osoba prvo polila benzinom, a zatim i zapalila.

Sve to se dogodilo u kancelariji šefa kabineta načelnika opštine Kalesija, a šta je navelo čoveka na ovakav potez još uvek nije poznato. Tom prilikom O.I. je zadobio jake opekotine. Na lice mesta brzo su došli vatrogasci i Hitna pomoć. Unesrećeni je prevezen sanitetom ‘Hitne službe’ u Dom zdravlja Kalesija radi pružanja pomoći, a nakon toga je upućen na dalje lečenje u UKC Tuzla.

Požar se proširio i na kancelariju. Gusti dim obavio je celu zgradu pa je deo zaposlenih evakusian iz zgrade. Trenutno nema informacija u kakvom je tačno zdravstvenom stanju O.I.

Detalji ovog događaja će biti poznati naknadno. Povodom incidenta oglasili su se iz opštine Kalesija ‘Saopštenjem za javnost’.

-“Danas oko 12:30h u zgradi Opštine Kalesija dogodio se nemili događaj u kojem je osoba inicijala O.I. rođena 1956.godine iz Gornje Kalesije, pokušala izvršiti samoubistvo spaljivanjem. Reč je o osobi koja je od ranije poznata organima gonjenja zbog nasilja u porodici i alkoholizma. Zahvaljujući prisebnosti i brzoj reakciji uposlenika Opštine izbegnuta je veća tragedija. Opštinski načelnik Sead Džafić izražava žaljenje zbog ovog nemilog događaja. O svemu navedenom, konačan stav će dati organi koji rade uviđaj pomenutog događaja”, – navodi se u saopštenju.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!